Lederwaren

Lederwaren en reparaties bij RICO

Leren riemen

Bij Schoenservice RICO vindt u een ruim aanbod van riemen, zowel in heren en dames riemen van een hoge kwaliteit. Zo vindt u in ons assortiment diverse leersoorten zoals, suède leder, glad leder en elastische riemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en kleuren. Ziet u een mooie riem maar is hij te lang? Wij maken wij de riem eenvoudig en direct op maat in zijn originelen staat! Naast het aanbod in riemen verrichtten wij reparaties aan riemen, hierbij kunt u denken aan; nieuwe gespen, op maat maken, gaatjes maken en stikwerk.

 

Tassenreparatie

U kunt alle soorten tassen laten repareren bij ons. Bijvoorbeeld handtassen, schoudertassen, shoppers, aktetassen, dokterstassen, rugzakken, schooltassen, cowboy-bags, laptoptassen, reistassen en overige tassen.

De meest voorkomende reparaties:

  • Nieuwe rits in de tas plaatsen
  • Sluiting van de tas vervangen
  • Repareren van scheuren en randen
  • Repareren of vervangen van de handvatten of hengsels
  • Repareren van de voering
  • Het verzorgen of verven van de tas
  • Stiknaden herstellen

 

Portemonnees

Diverse soorten leren portemonnees voor heren en dames.

Voor de dames is een portemonnee gelijk een accessoires die elke dag gebruikt wordt, hierin passen niet alleen tientallen pasjes, losse briefjes en kleingeld, maar ook leuke foto’s van kinderen, kleinkinderen of een vriend/vriendin. Schoenservice RICO heeft verschillende soorten portemonnees, van grote portemonnees naar kleine envelop portemonneetjes.

Voor de heren is de portemonnee ook erg functioneel!  Kleingeld, losse briefjes en pasjes moeten netjes worden opgeborgen. Schoenservice RICO heeft een ruim aanbod aan herenportemonnees.

Onder anderen, kleine klassieke formaten die makkelijk in de broekzak passen, ritsportemonnees, overslagportemonnees, pasjeshouders voor al uw pasjes in de kleuren; zwart, blauw, zilver, brons, rood of pasjeshouders van leer. Bij ons vindt u vast en zeker de lederen portemonnee die u zoekt.

 

Nieuwe ritsen

Ritsen van uw schoenen of laarzen kunt u door Schoenservice RICO laten vervangen. Voor elk type schoen of laars hebben wij de geschikte rits, van ijzer of nylon van een hoge kwaliteit.